Over meet@4

Sinds onze oprichting in 1986 hebben wij ons ingezet om een vruchtbare omgeving te creëren voor ondernemingen in regio Aalst. Wat begon als Bedrijvencentrum Regio Aalst, is uitgegroeid tot een veelzijdige faciliteit waar bedrijven terecht kunnen voor kantoorruimte, opslag, flexwerkplekken en moderne vergaderruimtes.

Onze geschiedenis

Ons bedrijvencentrum begon in 1986 als Bedrijvencentrum Regio Aalst. In 1989 breidden we onze kantoren uit en in 2014 bouwden we nieuwe loodsen om aan de groeiende vraag te voldoen. Ons doel is altijd geweest om regionale tewerkstelling te bevorderen door bedrijven en zelfstandigen te ondersteunen met individuele en gemeenschappelijke diensten.

Onze missie

Onze missie is de ontwikkeling van regionale tewerkstelling door het aanbieden van hoogwaardige faciliteiten en ondersteuning aan bedrijven en zelfstandigen. We richten ons in het bijzonder op startende bedrijven in de regio Aalst en streven ernaar hen de best mogelijke start te geven met de juiste faciliteiten en ondersteuning.

Samenwerkingen en partners

Wij zijn trots op de hechte samenwerking met diverse belanghebbenden uit zowel de publieke als de private sector. Onze belangrijkste aandeelhouders zijn onder andere:

Deze partnerschappen zorgen voor een dynamische en ondersteunende omgeving waarin bedrijven kunnen floreren.

Maak kennis met de drijvende krachten
achter ons bedrijvencentrum

Sinds 1986 zetten zij zich met passie en toewijding in om een dynamische en ondersteunende omgeving te creëren voor ondernemers en bedrijven in de regio. Dankzij hun visie en leiderschap is het bedrijvencentrum uitgegroeid tot een toonaangevende locatie waar bedrijven kunnen groeien en bloeien. Samen met een toegewijd team zorgen zij ervoor dat jouw bedrijf de ruimte en ondersteuning krijgt die het verdient.

Christian Van Lul
Office Director
An Bické
Management
Peter Pelgrims
Directeur

Waarvoor kan je bij ons terecht?

Bouw samen met ons aan jouw toekomst

Ben je op zoek naar een inspirerende en ondersteunende omgeving om jouw bedrijf te laten groeien? Neem dan contact met ons op en ontdek wat ons bedrijvencentrum voor jou kan betekenen. We kijken ernaar uit om samen met jou aan de toekomst te bouwen.